Egy igazi dráma – Kinizsi100 2014.05.24-25.

Egy igazi dráma – Kinizsi100 2014.05.24-25.

2014-05-27 10 By Nagy Gergely

Másfél hónapja eldöntöttem. Kinevettek. Azt mondták nem vagyok rá képes. Kevesen voltak, akik az elejétől bíztak bennem, nekik különösen köszönöm. Később már többen látták, hogy valóban elszánt vagyok és van némi esélyem és így is lett. Az elszántság végigvitt, de semmi más nem. Minden az ellen volt, hogy folytassam, de nem adhattam fel. Inkább vállaltam a kínt, a fájdalmat.

Megcsináltam.

Nagyon hálás vagyok azoknak, akik folyamatosan hívtak, SMS-ket küldtek még hajnalban is. Ilyenkor tudja meg az ember, kik azok a barátai, akikre számíthat, kik azok, akiknek fontosak vagyunk! Nagyon jól esett mindenkinek a buzdítása, köszönöm szépen!!!

Beszámolni írásban nem fogok most bővebben, hiszen a filmben minden érzést, látványt átadok! 🙂 16 perc, de elrepül hamar, mert elrepít teljesen a Kinizsi100 világába! Ajánlott alatta egy finom bögre kávé fogyasztása, ha van, akkor pedig ganodermakávé fogyasztása! 😉

(szerk: nagyon elrontja a youtube az élményt. Én tiszta, gyönyörű HD felvételeket csináltam, ha valaki tudja, hogy lehetne ezen szépíteni, annak szívesen fogadom a tanácsát.. remélem azért így is élvezhető….)

Küzdelem, fájdalom, öröm, szenvedés, forróság, győzelem és sikerélmény – Ilyen volt az idei Kinizsi100.

Ha tetszett, kövess a facebook oldalamon is: http://facebook.com/nagygergelyinfo

Akkor határozottan úgy voltam vele, hogy soha többet. Most úgy, hogy még mindig alig tudok járni, hiányzik. Érthetetlen. Lehet jövőre is elmegyek?

Kinizsi100 - Beérkezés

Sorsolást már elkezdtem, csak technikai okok miatt (kamerát kölcsön adtam..) csúszik még 1-2 napot. Összesen 20 olyan komment érkezett, ami konkrétan arról szól, hogy meg tudom-e csinálni. Mindenki biztos volt benne, hogy igen, így azok ígéretem szerint, mind vendégeim egy ganodermakávéra. De ezen kívül ki fogok sorsolni egy valakit, aki kap egy egész doboz ganodermakávét, ami 20 tasakot tartalmaz (~40-50 kávé készíthető belőle). Részleteket majd a következő videómban elmondom, legkésőbb Csütörtökig. (Előzmény: http://nagygergely.info/2014/05/kinizsi100-elott-ket-nappal-jatek )

Addig is itt vannak a nevek, akik vendégeim egy kávéra, illetve részt vesznek a sorsoláson is (ha valaki kimaradt, az most még írhat!):

“Anfield”
András Ábrahám
András Tóth
Andrea És Attila
Anna Ábrahámné Bergmann
Bakos Gábor
Gabriella Berei
György Szabó
Henrik Harsányi
Jenő Pozsgai
Király Nóra
Marsiné Gombos Márta
Molnár Katalin
Nagy Gábor
Papp Tibor
Specht József
Sugár Joel
Szemerédi István
Tóth Csaba
Zoltán Zsidákovits