Kinizsi100 előtt két nappal + játék!

Az összes eddigi túrám ezért történt. Mindent emiatt a túra miatt kezdtem el, magát ezt a weboldalt is! Gyorsan letelt ez a másfél hónap,

Eljött az idő! Kinizsi100, itt vagyok!

Nagyon sokan kételkedtek benne, hogy meg tudom csinálni, a Káli60 után már kezdtek-kezdtek meggyőződni arról, hogy talán mégis csak sikerülni fog. Van aki az 50km-es túrámban is kételkedett, de most már előre próbálja kicsinyíteni ezt a sikeremet, mondván, hogy “már egy közös ismerősünk is megcsinálta, nem te leszel az első, nem is olyan nagy dolog ez”.

Mondhatnám erre azt, hogy “már mások is elvégezték ezt az egyetemet, már mások is lettek sikeres, gazdag vállalkozók, már mások is megházasodtak, nem olyan nagy dolog ez…” Attól mert más sikeres, én még szeretnék sikeres és gazdag lenni, attól mert más is már megházasodott, én szeretnék megházasodni és ez számomra nyilván óriási dolog lesz, akkor is ha nem én leszek az első, aki ezt eléri!  Ugyanígy, attól mert mások is megcsinálták már a Kinizsi100-at én is megszeretném csinálni és ez számomra óriási dolog lesz!

Ez nagyon nem arról szól, hogy versenyezzünk, meg valami olyan dolgot csináljunk, amit még nem látott a világ..

..ez magunkról szól!

Bebizonyítjuk magunknak, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk magunkról vagy mint mások gondolnának rólunk!

A videóban elmondom, hogy miért is döntöttem amellett, hogy elindulok ezen a túrán és ugyanakkor..

Játékot is hirdetek!

Szabályokat egyrészt elmondom a videó végén, de itt kiegészíteném: a komment jöhet ide is, de facebookra is, a végén majd összegyűjtöm a neveket és Hétfőig kisorsolom a győztest!

SZERK: Kaptam egy ötletet, hogy a játék inkább arról szóljon, hogy tippelni kelljen mennyi idő alatt tudom megcsinálni a túrát. Aki úgy gondolja, hogy meg tudom csinálni, az azt is odaírhatja, hogy mit tippel! Majd kitalálok valamit annak, aki a legközelebb állt, de teljesen a játékszabályokat utólag már nem szeretném megváltoztatni! A tipphez segítség: 20 km: 4 óra volt, Gerecse50 9:57 óra volt és a Káli60 pedig 12:30 perc volt!

Természetesen lájkokat is elfogadok! 🙂 Kövessetek facebookon: https://www.facebook.com/nagygergelyinfo

Várom a kommenteket! Sziasztok!

Címke: ,
Kategória: Blog, Mozgás, Teljesítménytúra
14 comments on “Kinizsi100 előtt két nappal + játék!
 1. Király Nóra szerint:

  Fejben eldöntötted. Menni fog. Ötlet: Mi lenne, ha arra tippelnénk, menyi idő alatt teszed meg. Akkor sorsolni sem kéne.

 2. Tóth Csaba szerint:

  Szerintem meg fogod tudni csinálni. Igaz, így én foglak egy kávéra meghívni, de szívesen teszem, mert én is szeretem a ganodermás kávém. Egy hónapja én is elkezdtem mozogni, újra kerékpárra pattantam és heti 3-4 alkalommal 15-30 km-et tekerek. Élvezd a Kinizsi 100 minden pillanatát!

 3. Gratulálok a lapodhoz, a bloghoz, az üzletedhez!
  Biztosan meg fogod csinálni!
  Iszom is most egy DXN Ganodermás kávét az egészségedre! 🙂

 4. Czérna Szabolcs szerint:

  Már nagyon várom. Most indulnék, de csak azért, hogy ne izguljak már sokáig! 🙂

 5. István szerint:

  Szerintem Te meg tudod csinálni! Ln bízom Benned!

 6. Anfield szerint:

  Meg fogod csinálni!!! 23 óra körül. Hajrá!!! 🙂

 7. babuci010 szerint:

  Drkkolunk

 8. Edina szerint:

  Gratulálok! A videó nagyon tetszik, nem is a minőségére figyeltem, hanem a tartalmára 🙂 A vizsgákhoz is sok sikert majd! Bár ez után nincs lehetetlen! 🙂

  • Nagy Gergely szerint:

   Köszönöm Edina! 🙂 Az ének vizsga lehetetlen volt, mindig azon csúszom, most se sikerült elsőre! 😀 A továbbiakban viszont bízom, hogy sikerülni fog.. 2 szigorlat vár rám, de előtte holnap egy állattan. 😉

 9. Kovács Ferenc szerint:

  Gratuálok utólag is 🙂

Minden vélemény számít!