Koh Chang, Chill House, megjöttem!

Koh Chang, Chill House, megjöttem!

2019-07-02 0 By Nagy Gergely

Még egy stoppolás után megérkeztem Koh Chang szigetre. Egy stégre épült házban alszom.. 🙂

#hellóázsia2019 #masodiknap #kohchang

Az éjszaka kellemes volt. Óriasi vihar, zivatar, így legalább nem főttem szét. Viszont a jetlag és a reggel is újra induló vihar miatt csak dél körül tudtam elindulni.

A komp nem a fő kikötőhelyen kötött ki és nem volt sehol taxi.. így stopppltunk egy helyi thai anyukával és gyerekével. Felvett valaki és a platón utaztam. Elvitt a másik kikötőbe, ahol nagyon sok taxis várta a másil kompot, amin nagyon sokan utaztak. Meg kellett várnunk, mert csak akkor indul a taxi, ha 6 ember felszállt.

Sikerült egy nagyon jó alkut kötnöm egy bungalós szállóval interneten: a 3.000 Ft szállásdíjat elkölthetem az éttermükben. De a thai anyuka, akivel találkoztam mutatt egy nagyon jó szállást… 5.000 Ft volt éjszakánként, de booking.commal 4.000 Ft volt. Pénzben rosszabúl jöttem ki így, de megadtam magam.. adjuk meg a módját a kezdésnek egy ilyen hosszú út után.

Konkrétan egy stégre épült halászfalu kellős közepén lakom. Gyönyörű a kilátás és a ház alatt közvetlen ott csobog a tengervíz. Nagyon nyugtató az egész hangulata! És fehér embert erre nem is nagyon láttam eddig magamon kívül. 🙂

Ma chillezés megy, aztán holnap egész nap a közelben levő pálmafás tengerparton töltöm.