Elsodort a víz Thaiföldön és irtó nagy buli volt! – 10.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

Elsodort a víz Thaiföldön és irtó nagy buli volt! – 10.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

2019-07-14 0 By Nagy Gergely

A videón idegesítően jól érzem magam, szóval csak saját felelősségre!

#hellóázsia2019 #thaiföld #kaengkrachan #tizediknap #folyóbanúszás

Ez nem ma, nem tegnap hanem már lassan egy hete történt.. elcsúsztam a beszámolókkal. Nagyon. De.. ez a nap valami fergeteges volt!

Reggel korábban mentünk dolgozni, mert ebéd utánra kitűztünk egy programot. Folytatnom kellett a gazolás a röpipályán.. hű.. hát kegyetlen meló volt 37 fokban.. több óra alatt is max a háromnegyedét sikerült megcsinálni.. de aztán szerencsére jött a kedvenc szavam: Come on Greg, lunch time!

Nem kell ilyenkor kétszer szólni. Ebéd után a közeli folyóban terveztünk úszni. A táborból elhoztunk magunkkal mentő mellényeket, így azt nem kell ott kibérelnünk és tulajdonképpen ingyen strandolunk/áradunk a vízzel.

Elmentünk a piacra, nem találtunk olyat, amit szívesen ettünk volna, ezért beültünk a szembelevő étterembe, ahol egy 10-15 fős nagy, családi ebéd zajlott éppen. A kiszolgálást az étterem tulajdonosának a gyerekei intézték. Valami thai csirkés omlett szerűséget ettem. Nagyon ízlett!

Közben megijedtem mert el kezdett esni az eső.. de 10 perc múlva már nyoma se volt, így teli hassal neki vágtunk a folyónak.

A folyó partján végig resortok, éttermek, csúszdák, kötélpályák, trambulinok stb voltak kiépítve. Sokan raftingolnak, mások meg csak mentőmellényben sodródnak az árral. Mi is lecsúsztunk egy csúszdán és bele is keveredtünk a buli közepébe. Hihetetlen nagy erővel vitt a sodrás, ahol leért a lábam, ott se tudtam megállni. Ha meg akartam állni, mindig ki kellett úszni a szélére. Útközben kipróbáltam szinte minden kötélpályát, lecsúszót, amit találtam.. ja meg a trambulint, meg a többi játékot, amiről sajnos már nem sikerült videókat csinálni, pedig a java még csak akkor indult, mikor lemerült a kamerám..

Összesen 2 km-t sodródtunk, volt ahol csak bámultam a körülöttem levő dzsungelt, amiben épp sodródtam, de a legtöbb résznél inkább a kötélpályákra, játékokra koncentráltam. 2 km után viszont kiszálltunk. Amúgy még mehettünk volna kilométereket is.. de elment az idő, túl sok helyen álltunk meg játszani. 🙂

Visszasétáltunk a robogóinkhoz, ettünk egy fagyit, majd nagy élményekkel lezártuk ezt a napot.

Este viszont be kellett csomagolnom, mert kiderült, 1 hétig Bangkokba kell mennem..