Boldog Születésnapot DXN! – Újra Gárdonyban

Boldog Születésnapot DXN! – Újra Gárdonyban

2015-03-16 0 By Nagy Gergely

A DXN immáron 6. éve van jelen Magyarországon és Európában. 6 éve még senki nem gondolta volna, hogy az emberek “gombás kávét” akarnak majd inni, de mára már több tízezren csak ezt a kávét hajlandóak inni.

Édesapám a kezdetektől része a DXN-nek, mint törzsvásárló és hálózatépítő is egyben. Én csak jóval később csatlakoztam és ismertem el, hogy a DXN valóban egy jól működő üzlet, ami valós jövedelmet tud adni azoknak, akik dolgoznak és valós igényeket kielégítő termékeket forgalmaznak.

Nem volt könnyű engem meggyőzni erről az üzletről, mert nagyon ellene voltam minden MLM rendszernek. De úgy 3 év után vettem észre, hogy édesapám még mindig csinálja, nagyon jók a terméktapasztalatok és mi már csak ebből éltünk. Ja meg kivitt a cég Dubajba. Így 2012-ben el kellett ismernem: a DXN valóban máshogy gondolkodik és működik, mint a többi Network Marketinges cég.

A céget, a kedvenc kávém, a többi terméket és az üzletet IDE KATTINTVA ismerheted meg és a hallottak alapján lehet te is erre a meggyőződésre fogsz jutni.

Ma már én is gyémánt szintű hálózatépítő vagyok és részese vagyok ennek a nagyszerű csapatnak. Nagyon jól éreztem magamat ezen a hétvégén is Gárdonyban. Mind emellett pedig most is nagyon sok olyan dolgot tanultam, amit hasznosítani fogok a munkámban.

Az előadásokról majd a http://dxnkarrier.hu/blog oldalon fogok írni azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy mégis miről lehet szó egy ilyen rendezvényen. (majd jövőhéten fogok tudni ezzel foglalkozni) Addig is beszéljenek helyettem a képek és Boldog Hatodik Születésnapot kívánok DXN!