Holnap ÚJRA Kinizsi100, ezért gyere és JÁTSSZ!

Holnap ÚJRA Kinizsi100, ezért gyere és JÁTSSZ!

2015-05-29 0 By Nagy Gergely

Tavaly egyszer megcsináltam 1,5 hónap felkészüléssel, most újra megpróbálom. Azt gondolná az ember, hogy ha egyszer megcsináltam, akkor ez már gyerekjáték lesz.. sajnos ez NEM ÍGY VAN! Most jobban félek, mint tavaly, mert most már tudom, hogy mire vállalkozom, tudom, hogy milyen nagy fájdalommal és küzdelemmel fog járni! DE! Elhatároztam, hogy igyekszem az egésze túrát JÓ KEDVVEL végigcsinálni és igyekszem végig szalonképes állapotban maradni! 🙂 Táncolni is szeretnék.. és remélem most az esti órákban is több kedvem lesz kamerázni!

JÁTÉK!!

Tavaly is hirdettem egy játékot, ezt most is megteszem. A feltételeket, szabályokat az alábbi, félig komoly félig pedig viccnek szánt VIDEÓBAN is elmondom!

Az ide érkező és a facebookra jövő hozzászólásokat is érvényesnek tartom és majd a túra után körülbelül 1 héttel hirdetem ki a győztest! A nyeremény mi más lenne mint egy doboz finom, különleges ganodermás kávé, amit én személy szerint az íze mellett azért iszom, mert nem fáj tőle a gyomrom: http://ganodermakave.info

Nyeremény: Egy doboz ganodermakávé

Jó játékot kívánok mindenkinek! 🙂

Kinizsi100 – 100km gyalog 24 óra alatt – Békásmegyertől Tatáig