Koh Chang, áram nélkül – 3.nap – Helló Ázsia! 2019 VLOG

Koh Chang, áram nélkül – 3.nap – Helló Ázsia! 2019 VLOG

2019-07-03 0 By Nagy Gergely

Egész nap elment az áram és a térerő.. de feltaláltam magam.

 
https://youtu.be/LcEPQtSL5Fw
Egész éjszaka vihar volt. Nagyon nagy vihar. De reggelre csodás idő köszöntött rám. Viszont teljesen el lettem választva a világtól: egy szigeten vagyok és egész nap elment az áram és térerő.. de nem is baj. A reggeli kávém mellett el kellett döntenem, mit fogok csinálni a mai napon. Egész nap rohanok a szigeten egyik pontról a másikra vagy a szigeten pihenek egész nap.. az utóbbit választottam.

És nem bántam meg. Voltak olyan részek a parton, ahol rajtam kívül senkit nem lehetett látni se balra, se jobbra. De ahol volt ember, ott is 1-2 volt csak.. de igazából csak a pár nyitva levő étteremben dolgozók gyerekei játszadoztak.

Az időjárás és a víz is tökéletes volt. És olyan hintát találtam, amiről mindig csak álmodoztam.. kb. 6 méter magasról lógott le.. ez egy IGAZI hinta volt! Nagyon simán ment, nagyon magasba.. hangulatos volt.

Kipróbáltam a függőágyakat is és a napozókat is.. ráértem.. aztán ettem az egyik étteremben ilyen főzelék és leves közötti dolog volt.. és nagyon ízlett!

Majd hazamentem. Végre megszerveztem a holnapi napot.. egy nemzeti parkban fogok táboroztatásban segíteni, főleg most az előkészületekben.. és a táborvezető mondta, hogy ha nem tudok Bangkokba elég korán odaérni, akkor 1 hétig nem fog tudni levinni. Szóval a legkorábbi megoldást kellett megtalálnom.. de nagyon sok mindennek kell hozzá passzolni.

Mehetnék egy mini van-el 7:45kor, ami 4re Bangkokba lenne és átszállás nélkül menne, 3 percre tőlem.. jaj de kényelmes lenne.. de az elég késő.. így 7:00-kor elvileg megy egy taxi a kikötőhöz.. 8kor egy komp indul Tratba és 9:30kor a buszállomásból Bangkokba egy busz, ami 14:30ra Bangkokba ér.. de ha vihar lesz.. akkor nem indul semmi és lekésem. Szóval izgalmas lesz…