Játék a falusi gyerekekkel – 9.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

Játék a falusi gyerekekkel – 9.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

2019-07-14 0 By Nagy Gergely

Ha nincs gyerek a táborban, keresek magamnak a faluban. Előtte pedig egy felfedező “dzsungeltúrán” is voltam.

#hellóázsia2019 #kilencediknap #kaengkrachan

A tegnapi napon el kellett mennem megnézni egy erdei útnak látszó dolgot. Mondták, hogy vigyek magammal egy machetét is, hogy ha kell, akkor csináljak utat a gyerekeknek. Előtte viszont még egy resortba el kellett mennem, megkérni, hogy mutassák meg a legjobb szobáikat és fotókat kellett készítenem róla.

Az útvonal nagyon rövid volt.. 1-1,5 km után kikerült az erdőből és látszódott egy út messziről. Viszont rengeteg üres elhagyatott és félbehagyott házat találtam. Óvatosan mentem, hátha mégis él ott valaki.. de nem. Üresek voltak. Találtam egy olyan házat/épületet, aminek a kilátása tökéletes kilátónak. A táborvezető azt mondta, hogy csak 2 km-es túrát akarnak, ahhoz lehet ez meg fog felelni.. mert oda-vissza ez 2-3 km.. amit én mondjuk rövidnek tartok..

Hazafele megálltam egy helyi pólókat árusító pultnál.. vettem jó párat.. nagyon tetszettek. Messze megláttam, hogy gyerekek játszanak a játszótéren és egy röpihálónál.

Gondoltam egyet és bementem ebbe a kis faluba.. néztek is nagyot mit keresek itt.. mutattam, hogy játszani jöttem.. nevettek és szóltak a gyerekeknek, hogy jöttem játszani hozzájuk.

A játék végén a gyerek apja odajött.. megköszönte, hogy játszottam velük.. elég extrém kinézetű lakos volt.. 😀 Meglátta a machetémet, nagyon tetszett neki.. behívott a lakásához és kihozta az övét és valamit magyarázott, de nem sikerült megértenem, hogy mit. 😀

Sötétedett, ezért hazaindultam. A gátnál megálltam és gyönyörködtem a tájban, ahogy éppen besötétedik..

Majd megvettem a szokásos csirke adagomat, kólát, kakaót a helyi utcai árusnál és így zártam ezt a napot is.