Ilyen finom gyümölcsöket itthon nem kapsz! – 7.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

Ilyen finom gyümölcsöket itthon nem kapsz! – 7.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

2019-07-06 0 By Nagy Gergely

Vásároltunk néhány dolgot a táborhoz Petchaburiban, elástunk a föld alá elektromos kábeleket és a kettő esemény között és után pedig ettünk, jó sokat, és rengeteg újabb ízvilággal lettem gazdagabb.

#hellóázsia2019 #hetediknap #bamcamp #kaengkrachan

A mai napot nem a táborban töltöttük, hanem “Áák”, a falu mesterembere, aki segített a tábort is megépíteni, elvitt minket Petchaburiba, ahol vízi pumpát kerestünk az épülő medencéhez, pumpát nem vettünk, de jó sok minden mást igen a táborhoz. Majd egy jó ebéd után visszamentünk a táborba.

A tábor területén hátra van vezetve az áram, de a felszínen volt a kábel és ezért elástuk a föld alá, hogy a gyerekek ne tudják piszkálni és ne menjenek át rajta az ATV-kkel.

Már majdnem hazamentünk, amikor Bamnek eszébe jutott, hogy ma szombat van és ilyenkor van nyitva a helyi piac. Ellátogattunk oda. Rengeteg étel, gyümölcs volt ott nagyon olcsón, de akadtak pólókat és játékokat árusító pultok is. Kipróbáltam új ételeket és gyümölcsöket, szinte mindegyik nagyon ízlett. Lásd a videóban.

Este a videóvágás előtt még játszottam UNO-t Bammel és Alisával, de miután mindig csak ők nyertek mondtam, hogy nekem dolgoznom kell.. 😀 és megvágtam a mai videót.

Jó éjszakát!