Bangkokban kell töltenem egy hetet egy hostelban – 11.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

Bangkokban kell töltenem egy hetet egy hostelban – 11.nap – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

2019-07-15 0 By Nagy Gergely

Vissza kell menni Bangkokba táboroztatni.. Hostelben közös szobában kaptam szállást emeletes ágy tetején.. megnéztem Chinatownt, zárva volt minden. Hostelben találkoztam magyarokkal. Hmm érdekes hét lesz!

#hellóázsia2019 #11nap #bangkok #thaiföld

Szóval az van, hogy a Bam Camp táborban, ahol eddig voltam Július elsejétől táboroknak kéne lenni és a munkám az lett volna, hogy segítsek megszervezni a táborokat. De nem készült el minden időben és majdnem 1 hónappal el lettek csúsztatva a táborok.. akkor lesz az első tábor, amikor pont elmegyek. Így maradt az előkészületi munkában való segítség.. de most Bangkokba küldtek, mert ott minden héten zajlanak napközis táborok és az egyikben túljelentkezés volt és nagyon nagy szükségük volt rám.

Így korán reggel beültünk a minivan-be és elmentünk Bangkokba. Kb. 3-4 óra alatt oda is értünk.

Sajnos a privát szobák foglaltak voltak a suli környékén, így a munkaadóm egy hostelben helyezett el a hétre. Hát nem örültem. Közös szoba és emeletes ágy teteje.. majd megírom a tapasztalataim..

Elmentem felfedezni Chinatownt, hátha találok ott egy jó kis piacot, ugyanis Kuala Lumpurban nagyon klassz dolgokat tudtam ott vásárolni. Metróval mentem, aztán jó sokat csavarogtam a környéken.. de nem találtam semmit.. kiderült, hogy Vasárnap ilyenkor már zárva van minden.. klassz.. de legalább kicsit felfedeztem a környéket.

Utána a hostel környékét fedeztem fel. Mindenhol árusok, szabó boltok és plázák. Kb. minden sarkon egy óriási pláza.. egymással szemben is két különböző.. Meki, Burger King itt valamennyivel drágább, mint otthon, 2.000 Ft volt a legolcsóbb menü. Így egy Tops Market nevű kajárdában ettem sztéket sültkrumplival 650 Ft-ért.

Mikor pedig hazaértem találkoztam két magyar sráccal, akik együtt utaznak itt Thaiföldön és mutattam nekik néhány programot, amiket Phuketen érdemes csinálni.

Másnap reggel 8-ra mennem kellett dolgozni, de nem tudtam éjfél előtt lefeküdni és a videóvágáshoz hozzá se tudtam látni.. és ez az egész héten így volt.. emiatt kerültem csúszásba. De a BKK-n történteket 1-2 videóba be fogom sűríteni és így visszaérem majd magam.