Bangkokban dolgoztam egy gyerektáborban – 12.rész – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

Bangkokban dolgoztam egy gyerektáborban – 12.rész – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

2019-07-17 0 By Nagy Gergely

Bangkok. Szuper cuki gyerekek, tábori játékok, új öltöny.

#hellóázsia #12resz #Bangkok #gyerekek #öltönyszabás

A hetet Bangkokban töltöttem. Mindennap 8-kor kezdtem, 2-kor végeztem, utána alvás és este séta a környéken. Sajnos nem fedeztem fel Bangkokot, pedig minden adott volt rá, de olyan fáradt voltam, hogy nem bírtam magam rávenni, hogy elmenjek metróval messzebb helyekre, főleg, hogy másnap dolgozom..

Meg amúgy Bangkok nem tetszik annyira. Sőt, rosszul érzem magam itt. Folyamatos zaj, dugó, forróság, bűz, patkányok, mindenhol leszólító árusok.. minden sokkal drágább.. minden sarkon két óriási pláza.. én megértem, hogy miért szeretik, akik ezt szeretik, de ez a város nagyon nem nekem való. Nagyon visszavágytam már a nemzeti parkba.

De az jó volt, hogy volt lehetőségem és időm arra, hogy egy újabb öltönyt szabhassak magamra, ismét kasmírból. Ha Thaiföldre jövök mindig csináltatok egyet, mert hihetetlenül olcsó és jó minőségű.

A napközis tábor nagyon tetszett, Végre olyan munkát végezhettem, amiért lejöttem: játszani a gyerekekkel, mutatni új játékokat, amiket az Alsótekeresi Gyerektáborból hoztam. Nagyon élvezték az összes játékot, ami megmutattam nekik. A kollégák és a gyerekek is nagyon jó fejek voltak, azonnal befogadtak és jól tudtuk együttműködni. Azt sajnálom, hogy ez a munka itt Bangkokban van és nem a nemzeti parkban.. ott akkor lesz végül az első tábor, amikor elmegyek.. na nem baj, talán majd jövőre.

Szóval a munka fárasztó volt, de jó volt, hasznosnak éreztem magam, Bangkok számomra borzasztó, de lehet, csak a hostel miatt éreztem magam ennyire kényelmetlenül.

Viszont megkértek, hogy maradjak itt a következő hétre is… annyira nem örültem neki. De hétvégére legalább még egyszer le akartam menni, így Péntek este neki is indultam, hogy minél hamarabb a nemzeti park csodálatos környezetében lehessek..