180 km robogóval, Thaiföldön. Vízesés. – 14.rész – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

180 km robogóval, Thaiföldön. Vízesés. – 14.rész – Helló Ázsia! 2.0 VLOG

2019-07-26 0 By Nagy Gergely

180 km robogóval, Thaiföldön, hegyek között. Fürdés vízesés alatt.. Nem hittem, hogy felül lehet múlni az eddigi élményeket, de tévedtem.

#hellóázsia2019 #14rész #robogó #vízesés

Nem tudtam mit kivágni a videóból.. így is olyan sok mindent nem vágtam bele. Olyan gyönyörű helyeken jártam, majdnem minden fánál meg akartam állni és fotót csinálni róla… összesen 180 km-t vezettem le ezen a napon, több, mint 1 órát fel is vettem belőle.. többnyire felgyorsítva be is tettem a videóba..

Délelőtt elindultam a Pa La-U vízeséshez, kicsivel több, mint 1,5 óra volt az út robogóval. Többnyire jól kiépített úton mentem, kevés forgalommal. Tökéletes volt arra is, hogy a robogó maximum sebességét teszteljem, 86 km/h volt a leggyorsabb, amivel menni tudtam. Hihetetlenül élveztem, ahogy megyek a banán,pálmafa és egyéb gyümölcsös ültetvények, rizsföldek, sűrű erdők, hegyek mellett, között.. Megfogalmazhatatlan ez az érzés.. egy régi álom vált valóra ezzel.

A vízesés is csodás volt. 5 szintből állt, a legfelső szinten megpihentem és a vízesés alatt úsztam, együtt a halakkal. Volt, amikor mások is ott voltak és volt olyan, hogy csak én egyedül élveztem a víz csobogását..

Kb. 3-4 órát töltöttem ott. Aztán késő délután visszaindultam. Útközben megittam egy jéghideg thai teát is. Aztán rám sötétedett.. a telefonom GPS-estül lemerült.. magamtól kell visszatalálnom.. hát kb. 10 km után biztosra vettem, hogy már rég le kellett volna kanyarodni.. a mobiltöltőmben nagyon kicsi volt még.. 15%-ig fel tudta tölteni.. és az elég volt arra, hogy visszavezessen ahhoz a kanyarhoz, amin továbbmentem.

Azért koromsötétben elég ijesztő volt vezetni.. rovarok folyamatosan csapkodták az arcomat.. aztán egyszer csak egy kutya jelent meg az útközepén előttem 1,5 méterrel.. esélytelen volt megállni.. vagy elütöm és elesek vagy hirtelen fékezek és elesek.. közepesen fékeztem, letettem a lábamat hirtelen ijedtségből és a cipőm olyan hangot adott ki, amitől a kutya megijedt és pont sikerült elugrania előttem.. kicsin múlott.. de megúsztam baleset nélkül.

Hihetetlen kaland volt ez a nap! Természetesen jó bőséges thai kajával és kólával ünnepélyesen zártam le ezt is.