Első rész – Olaszország – MSC Preziosa DXN TSIP 2014

Első rész – Olaszország – MSC Preziosa DXN TSIP 2014

2014-12-05 0 By Nagy Gergely

Sziasztok! Elkészült az első rész és nagyon jóra sikeredett! 🙂

Az első két állomás Olaszországban volt: Velence és Bari. Ez a videó ezt a két állomást fogja bemutatni. Fenomenális élmény volt Velence mellett elmenni és egy óriási látványosságnak a részese lenni. Minden ember minket nézett; kamerával nem egy pillanatot sikerült elkapnom, amikor a hajónak háttal ülő személyt bökdösik egy kávézóban, hogy “Nézzél már hátra, hogy mi van mögötted!!!”. Velencében elég sok hajó elmegy, de ez akkora hajó, hogy még nekik is látványosságnak számított. Szent Márk téren több ezer ember figyelme hirtelen csak ránk irányult és fotófények százai leptek el minket. De ezeket mind csak utólag, a kamerafelvételről vettem észre: ott élőben nem volt időnk a nézelődőkkel foglalkozni, hiszen amit láttunk az lenyűgöző volt. Tulajdonképpen egy “mozgó kilátótoronyból” néztük végig Velencét.

(Ne felejtsd el beállítani HD minőségre!)

Bariban a sétálás mellett döntöttünk. Én egyedül vágtam neki az óvárosnak, de később találkoztam a Specht családdal és velük haladtam tovább, majd mikor ők visszamentek a hajóhoz, én még 1-2 órát bolyongtam egyedül a városban. Amit nagyon élveztem az az óvárosban való barangolás. Megfigyelni az embereket, hallgatni a házakból kijövő hangos beszélgetéseket, érezni az ebéd illatát, a kanalak csörömpölését, nézni a kint ülő bácsikat, akik jókedvűen beszólogatnak az embereknek, illetve nézni az utcákon fogócskázó vagy éppen focizó gyerekeket. Kicsit bele kóstolhattam az olasz életérzésbe és ezt, illetve ennek egy kis részét szeretném átadni neked a fenti videóban. Jó szórakozást kívánok hozzá!

Plusz egy új dolgot szeretnék neked megmutatni: csináltam egy videóbemutató sorozatot, amiben bemutatom azt a céget, ami kivitt engem, családomat, barátaimat és több munkatársamat is erre az utazásra. Jó szívvel tudom a figyelmedbe ajánlani, mert neked is előnyöd származhat abból, ha megismered ezt a céget és azt, amit nyújtani tud számodra. Feliratkozni a http://dxnkarrier.hu vagy a http://ganodermakave.info oldalon tudsz.

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
email@nagygergely.info