Club Tihany – DXN hétvégi rendezvény

Club Tihany – DXN hétvégi rendezvény

2014-09-09 0 By Nagy Gergely

Eljött újra az idő, hogy rákapcsoljunk a DXN-re! Nagyon örülök, hogy a DXN magától is működik és jöttek új vásárlók, illetve a törzsvásárlóim is folyamatosan vásároltak, a cég pedig kiszolgálta őket, én meg megkaptam érte a jutalékot – mindezt úgy, hogy nem tudtam a DXN-el foglalkozni a táboroztatás miatt.

Azonban itt az idő, hogy felgyorsítsam a DXN üzletemet! Itt az idő, hogy még több emberhez eljuttassam a DXN termékeit és az MLM rendszer által, bárkinek elérhető üzleti lehetőségét!

Ezért az őszt a DXN Tihanyban rendezett hétvégi szemináriumával kezdtem. Több mint 200 kedves és lelkes munkatárssal tölthettem el egy csodálatos hétvégét. Nagyon sokat tanultam és nagyon sok motivációra tettem szert!

A két nap alatt rengeteg előadó volt, akiket én most itt nem fogok bemutatni, de fogok rá sort keríteni a közeljövőben, akár videóblog formájában vagy egyszerű írásos beszámolóval. Majd meglátjuk. 🙂

Nagyszerű emberekkel telt el ez a hétvége, köszönöm mindenkinek, aki eljött és köszönöm a rendezvény szervezőink a profi szervezést! Alig várom a következőt!