DXN rendezvényen voltam a hétvégén

DXN rendezvényen voltam a hétvégén

2014-06-06 0 By Nagy Gergely

Egy nagyszerű DXN rendezvényen vettem részt a múlt hétvégén. Az volt a különleges ezen a szemináriumon, hogy most nagyon sok gyémánt tartott előadást, tehát olyan emberek, akik itt, ebben az üzletben értek el sikereket. Tőlük lehet a legtöbbet tanulni és a legtöbb motivációt kapni, hiszen ember közeliek, megmutatják azt, hogy ezt bárki meg tudja csinálni.

„Érezd jól magad az üzletben” – Ez a DXN egyik alappillére, élvezni kell az utat. A videóból szerintem sugárzik a jó hangulat, hiszen mindig nagyszerű a hangulat egy ilyen rendezvényen, nagyon jó egy ilyen közösséghez tartozni. Nem látni az embereken a stresszt, a nyomást, mert tudják, hogy nem veszthetnek semmit, senki nem hajtja őket, abban a tempóban haladnak, ami belefér az életükbe és a céljaikba, de addig is míg azt elérik, jól érzik magukat: szeretik a termékeket és szeretnek a DXN-hez tartozni.

Szeretnél te is egy ilyen közösséghez tartozni? Szeretnél te is a saját tempódban, kockázat nélkül egy nagy üzletet felépíteni? Egyszeri 5000 Ft + termék vásárlásával ezt megteheted, bővebben erről egy olyan weboldalamon olvashatsz, amit te is fogsz kapni ingyen a regisztrációdhoz több, mint 17 nyelven: http://k-vedelem.dxn.hu/uzleti_lehetoseg

Hamarosan jelentkezem az előadásokból készült jegyzetekkel is a http://dxnkarrier.hu weboldalamon.

Eredeti bejegyzés: http://dxnkarrier.hu/blog/video-dxn-uzletepito-szeminarium-20140531

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely
email@nagygergely.info