Kinizsi100 előtt két nappal + játék!

Kinizsi100 előtt két nappal + játék!

2014-05-23 14 By Nagy Gergely

Az összes eddigi túrám ezért történt. Mindent emiatt a túra miatt kezdtem el, magát ezt a weboldalt is! Gyorsan letelt ez a másfél hónap,

Eljött az idő! Kinizsi100, itt vagyok!

Nagyon sokan kételkedtek benne, hogy meg tudom csinálni, a Káli60 után már kezdtek-kezdtek meggyőződni arról, hogy talán mégis csak sikerülni fog. Van aki az 50km-es túrámban is kételkedett, de most már előre próbálja kicsinyíteni ezt a sikeremet, mondván, hogy “már egy közös ismerősünk is megcsinálta, nem te leszel az első, nem is olyan nagy dolog ez”.

Mondhatnám erre azt, hogy “már mások is elvégezték ezt az egyetemet, már mások is lettek sikeres, gazdag vállalkozók, már mások is megházasodtak, nem olyan nagy dolog ez…” Attól mert más sikeres, én még szeretnék sikeres és gazdag lenni, attól mert más is már megházasodott, én szeretnék megházasodni és ez számomra nyilván óriási dolog lesz, akkor is ha nem én leszek az első, aki ezt eléri!  Ugyanígy, attól mert mások is megcsinálták már a Kinizsi100-at én is megszeretném csinálni és ez számomra óriási dolog lesz!

Ez nagyon nem arról szól, hogy versenyezzünk, meg valami olyan dolgot csináljunk, amit még nem látott a világ..

..ez magunkról szól!

Bebizonyítjuk magunknak, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk magunkról vagy mint mások gondolnának rólunk!

A videóban elmondom, hogy miért is döntöttem amellett, hogy elindulok ezen a túrán és ugyanakkor..

Játékot is hirdetek!

Szabályokat egyrészt elmondom a videó végén, de itt kiegészíteném: a komment jöhet ide is, de facebookra is, a végén majd összegyűjtöm a neveket és Hétfőig kisorsolom a győztest!

SZERK: Kaptam egy ötletet, hogy a játék inkább arról szóljon, hogy tippelni kelljen mennyi idő alatt tudom megcsinálni a túrát. Aki úgy gondolja, hogy meg tudom csinálni, az azt is odaírhatja, hogy mit tippel! Majd kitalálok valamit annak, aki a legközelebb állt, de teljesen a játékszabályokat utólag már nem szeretném megváltoztatni! A tipphez segítség: 20 km: 4 óra volt, Gerecse50 9:57 óra volt és a Káli60 pedig 12:30 perc volt!

Természetesen lájkokat is elfogadok! 🙂 Kövessetek facebookon: https://www.facebook.com/nagygergelyinfo

Várom a kommenteket! Sziasztok!