Káli60 Teljesítménytúra

2014-05-05 0 By Nagy Gergely

Sikerült, megcsináltuk a Káli60-at! 60km teljesítménytúra a Káli-medencében Ábrahámhegytől indulva egészen Révfülöpig.

Facebook bejegyzésem a túravégén így szólt:
Kín, fájdalom, sírva nevetés, most ennyi ugrik be a mai Káli60rol. De megcsináltam és az emlékek majd megszépülnek. 🙂 Holnap jövök haza, majd beszámolok. Nagyszerû csapat volt, gratulálok nektek itt is, nagyon jó volt veletek!”

Az emlékek megszépültek, most már visszamennék. Gyönyörű hely volt, nagyszerű élmény! Belecsapni 2 óra alvással, bizonytalan indulással és hazajövetellel! Ugyanis az utolsó pillanatban jöttem rá, hogy nincs is olyan hajnali vonat, ami a reggeli 7-8as kezdésre beérne az Ábrahámhegyre. Egy vonat volt, ami 04:15-kor indult a Déli pályaudvarról és az a menetrend szerint 07:50-re ér be, tehát ha nem késik, akkor pont el tudok indulni! Visszafele is néztem a vonatokat, 18:45 után már semmi sem ment Pestre, szállást előre nem foglaltam.

De lesz, ami lesz, elmentem!

És nem bántam meg! Nagyszerű dolog, mikor az ember bebizonyítja magának, hogy sokkal többre képes, mint amit gondolna magáról vagy, amit mások gondolnak róla! Ez is egy nagyszerű példa számomra, hogy nem kell a dolgokat túl bonyolítani, elindulok és majd útközben megoldódnak a gondok! A túra gördülékenyen (és persze kín fájdalmak közt) telt el és a szállást is simán megoldottuk!

Következzen hát a Gerecse50-nél látott stílusban a videóbeszámolóm: