Online Kávézó az egészségedért!

GANODERMA KÁVÉ

Oké, szóval, van ez a ganoderma lucidiumnak nevezett gyógygomba, ami a kínai orvoslásban már több ezer éves múltra tekint vissza és az orvostudomány is foglalkozik vele már 30-40 éve, mivel hihetetlenül sokat segít az egészség megőrzésében. Na, a DXN pedig a világ legnagyobb ganoderma termelő cége, aki speciális módon termeszti és dolgozza fel a gombát Malaysiában, hogy ne darált ganodermát, hanem a szervezetünkben  valóban hasznosuló részeit, hatóanyagait biztosítsa számunkra. Ezt pedig hozzákeverte kiváló minőségű kávéhoz, hogy ne felejtsük el bevenni naponta.  Ráadásul úgy frissít fel, hogy nem veri fel a szívet és nem fáj tőle a gyomrod.  Pont emiatt nem is reális a hagyományos kávé árához viszonyítani, de azért megteszem: egy bögre kávé  ára 120 és 200 Ft  közé esik, ami nem sokkal drágább, mint egy automatás kávé ára.  Több ízesítésben, instant és kapszulás formában kapható, amit a cégtől kapott webáruházamból meg is rendelhetsz.

Azért nem írok itt többet az egészségügyi hatásairól, mert 1. nem vagyok orvos, 2. egy embert se tudok mondani a vásárlóim közül, akit a sok szöveg győzött meg arról, hogy ez jó neki. Amikor megiszod az első bögrédet, illetve az első havi adagodat, akkor te majd érezni fogod, hogy miért jó neked.

RENDELÉS MENETE

Rendelésed a http://dxn.nagygergely.info weboldalon tudod leadni, amihez az alábbi videó segítséget, magyarázatot nyújt: