Rólam

Szeretem a kihívásokat, sokat teljesítménytúrázom, tekeregek a világban, építem az online MLM üzletemet, táboroztatok, élem a keresztény hívő életem, mindezt pedig vígan és táncolva, de mégis szerényen, mert én mindezért Istennek adok hálát. Számomra viszont a legfontosabb, hogy ezt úgy tehetem meg, hogy az álmomat élem: tanító bácsi vagyok, saját osztályom van, akiket nagyon szeretek.

Minden egy jó kávéval indul! – Azért választottam ezt az oldalam jelmondatának, mert szinte minden, amit itt az oldalon látni fogsz, az azért valósulhatott meg, mert 2009-ben leváltottuk a hagyományos kávénkat egy különleges kávéra, ami alig kerül többe, mégis egy rendkívül hatékony, egészségre nagyon pozitív hatással bíró összetevővel lett megspékelve. Úgy megszerettük ezt a kávét, hogy ennek eredményeképpen félretettük minden előítéletünket és kipróbáltuk magunkat a kávét forgalmazó cég által nyújtott üzleti lehetőségben. Így történt, hogy az addig általam utált MLM üzletágban sikeresek vagyunk lassan 10 éve.

Az üzleti életben nagyon fontos az önfejlesztés, a kapcsolatépítés. Megismertem itt olyan embereket, akik inspiráltak arra, hogy keressem a kihívásokat. Így történt, hogy 2014-ben elmentem velük az első Kinizsi100-as túrámra, ami megszeretette velem a természetjárást, teljesítménytúrázást. Közben több tízezres nagyságúra nőtt a kávés üzletünk, ami biztosítja 2012 óta azt, hogy minden évben elmehetünk a DXN jutalomutazásaira, ahol hasonlóan a túrákhoz, egy „Geri tánccal” örökítem meg az ottlétemet.

Hálás vagyok Istennek, hogy azt csinálhatom, amit szeretek (tanítás) és mindezt, habár leegyszerűsítve, de tényleg azért tehetem meg mellette, mert 2009 körül egy ismerősünk megmutatta nekünk ezt a kávét.

Rólam
GANODERMA KÁVÉ

GANODERMA KÁVÉ

Oké, szóval, van ez a ganoderma lucidiumnak nevezett gyógy gomba, ami a kínai orvoslásban már több ezer éves múltra tekint vissza és az orvostudomány is foglalkozik vele már 30-40 éve, mivel hihetetlenül sokat segít az egészség megőrzésében. Na, a DXN pedig a világ legnagyobb ganoderma termelő cége, aki speciális módon termeszti és dolgozza fel a gombát Malaysiában, hogy ne darált ganodermát, hanem a szervezetünkben  valóban hasznosuló részeit, hatóanyagait biztosítsa számunkra. Ezt pedig hozzákeverte kiváló minőségű kávéhoz, hogy ne felejtsük el bevenni naponta.  Ráadásul úgy frissít fel, hogy nem veri fel a szívet és nem fáj tőle a gyomrod.  Pont emiatt nem is reális a hagyományos kávé árához viszonyítani, de azért megteszem: egy bögre kávé  ára 120 és 200 Ft  közé esik, ami nem sokkal drágább, mint egy automatás kávé ára.  Több ízesítésben, instant és kapszulás formában kapható, amit a cégtől kapott webáruházamból meg is rendelhetsz.

 

 

 

 

 

 

Azért nem írok itt többet az egészségügyi hatásairól, mert 1. nem vagyok orvos, 2. egy embert se

tudok mondani a vásárlóim közül, akit a sok szöveg győzött meg arról, hogy ez jó neki. Amikor megiszod az első bögrédet, illetve az első havi adagodat, akkor te majd érezni fogod, hogy miért jó neked. Ha mégis érdekelnek a részletek IDE KATTINTVA hozzájuk juthatsz, vásárolni pedig ITT tudsz. 

AZ ÜZLET

Tanítóként fontos számomra, hogy egy olyan stabil vállalkozást építsek fel, ami később nélkülem is működik és a hivatásom mellett is tudom végezni. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, de szükségem van stabil egzisztenciára is, meg hát utazni is szeretek. Számomra ehhez a DXN nyújtotta a legjobb megoldást.

Azért döntöttem a DXN mellett, mert bizonyítottan nem lehet pénzt veszteni vele, nem kell kilépnem a komfortzónámból, jól érzem magam benne, nem kell olyan dolgokat mondanom, amikben nem hiszek, egyszerűen csak működnek a termékek, amiket én magam is használok.

A Network Marketing arról szól, hogy elégedett vagyok egy termékkel és azt elmondom másoknak is, akik szintén elégedettek lesznek, így el kezdik fogyasztani, a cég pedig fizet minden fogyasztásuk után. A DXN-el olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy olyan kávénk és termékeink vannak, amikre nagyon nagy igény van a piacon.

 

 

(videó és lejátszási lista)

 

 

 

Ha kedvet kaptál a közös munkához  KATTINTS IDE a törzsvásárlói csatlakozáshoz, illetve ha szeretnél még több információt, akkor írj az email@nagygergely.info címre.

 

AZ ÜZLET
UTAZÁS

UTAZÁS

2012-re akkorára nőtt az üzletünk, hogy azóta minden évben minősülünk édesapámmal a DXN által kiírt jutalomutazásokra. Olyan törzsvásárlói bázis épült ki, akik hónapról hónapra megveszik a termékeinket, és ez biztosítja, hogy szinte minden évben biztosra vehető, hogy minősülni fogunk ezekre az utakra.

(videó és lejátszási lista)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÚRA

“Küzdelem, fájdalom, öröm, szenvedés, forróság, győzelem és sikerélmény” - ezek voltak az érzéseim életem első Kinizsi100-as teljesítése után, amire 2014-ben került sor.  Ez az életérzés annyira megragadott, hogy meghatározó tevékenységgé vált számomra a teljesítménytúrázás. Nagyon sokan támogatnak benne és buzdítanak, hogy folytassam a túrákat és készítsem róla a videókat, mert nagyon szeretik nézni őket. Ez nagyon inspirál abban, hogy ne adjam fel a kudarcok ellenére se, hanem álljak fel és folytassam.

(videó és lejátszási lista)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÚRA