Rólam

Szia Olvasó!

Sok olyan dolgot kezdtem el az utóbbi években csinálni és sok olyan dolog történik velem, amiket meg szerettem volna osztani egy ilyen blog felületen. Ez a weboldal nem azért jött létre, mert unatkozom, és ki akarom teregetni másoknak az életem, hanem azért mert meg szeretném osztani veletek az életem azon részeit, amik talán számodra is izgalmasak, érdekesek, tanulságosak és nem utolsó sorban szórakoztatóak lehetnek. Ezek alatt értem élményeim megosztását utazásokról, üzleti munkásságomról, sikereimről, kihívásokról, túrákról, mint például a legutóbbi Kinizsi100, és minden olyan dologról, amivel esetleg fel tudom dobni a napodat vagy valami értéket tudok átadni.

Rólam menüpont

Fiatal, ambiciózus ember vagyok, szeretek élni és szeretem a kihívásokat. Két egyetemre járok, az egyik a Szent Pál Akadémia, ahol teológiát tanulok, másik pedig az ELTE Tanító képző. Az előbbire azért járok, mert (pünkösdi karizmatikus) keresztényként az életemet bibliai alapokra szeretném építeni és az SzPA teológián lehetőségem van még mélyebben megismerni a biblia tanításait és Istent. Számomra a biblia nem egy külön, elvont világ és nem egy „lelki támasz”, ami mindenkinek kell legyen és a lényeg csak az, hogy „mindenkinek kell hinni valamiben”. Számomra a biblia, a kereszténység nem egy vallás, nem egy elmélet, hanem a valóság, a teljes igazság és igyekszem ezt hitelesen képviselni.

A másik egyetemre pedig azért járok, mert nagyon szeretem a gyerekeket és valami oknál kifolyólag ők is engem.. érthetetlen, de szerencsére így van! 🙂 Lassan 10 éve gyerektáboroztatok, nyaranként 5-6 hétig, és év közben is rengeteget foglalkozom gyerekekkel, ovisokkal és iskolásokkal egyaránt. Szükség van a férfi tanítókra és az van a szívemben, hogy nekem ezt kell csinálnom és rendszeresen megbizonyosodom külső visszajelzésekből arról, hogy valóban jó pályát választottam.

Azonban! Nem véletlen, hogy kevés a férfi tanító; szerintem nagyon sok köze van ennek ahhoz, hogy anyagilag nem túl nagy áldás egy pedagógus a család számára. Nincs tisztessége ma már a pedagógusoknak és ez a bérben mutatkozik meg a legjobban. De én ahelyett, hogy eltérnék ettől a pályától más megoldás után kerestem, és meg is találtam.

Facebook - nagygergelyinfo

Tudtam, hogy tanítóként nem lesz nekem időm, se energiám arra, hogy mellette mellék állást végezzek. Az aktív jövedelem nem ad stabil, hosszú távú megoldást, mert korlátai vannak: több pénzhez több időt kellene feláldoznom, ami tanítás mellett lehetetlen. Nekem olyan jövedelemre van szükségem, ami egyszer elvégzett munka után már magától jön: ez a passzív jövedelem. Ehhez vagy létre kell hozni egy olyan céget, amit képzett alkalmazottak elvisznek nélkülem is, vagy ingatlanba lehet fektetni, amit aztán kiadok, vagy befektetem valahova a pénzem. De a probléma az, hogy ezekhez mind ÓRIÁSI tőke kell, amivel én nem rendelkezem.

Egy olyan megoldást kerestem, ami passzív jövedelmet tud termelni, de nem feltétele egy óriási anyagi befektetés. Mindig is tudtam, hogy az MLM ezt ígéri, de a valóságban azt láttam, hogy ez nem működik. Mert már-már kezdtek ezek a piramisjátékokra hasonlítani. Természetesen az MLM cégek teljesen legálisak, hiszen termékek eladásából származik a bevétel, de azt láttam, hogy a termékeket csak azért veszik, hogy pénzt keressenek vele. De ez így nem működik. Ugyanis ha valaki csak azért vásárol egy terméket, hogy pénzt keressen vele, de ez nem jön össze neki, akkor abba hagyja, és ezzel együtt a termékek vásárlásával is felhagy –> nem lesz forgalom –> a szponzora is abba hagyja –> szépen lassan összedől a hálózat.

De megismertünk pár éve egy olyan MLM céget, ami teljesen máshogy gondolkodik, mint amiket addig ismertünk. Egy olyan MLM céget, aminek olyan termékei vannak, amik valós igényeket töltenek be és emberi árakon vannak. Olyan termékeket, amiket akkor is vásárolnánk, ha nem fűződne hozzá üzleti érdek. Sőt, ami azt illeti, a törzsvásárlók 80-90%-a nem foglalkozik az üzlettel, hanem egyszerűen szeretik a termékeket és rendszeresen vásárolnak.

Elvem: „Nem azért mondom, hogy jók a termékek, mert ezt az üzletet csinálom. Hanem azért csinálom ezt az üzletet, mert jók a termékek.”

Ez a cég a DXN, aminek leghíresebb terméke az egészséges és nagyon finom ganodermakávé. Ami valódi, minőségi arabica kávébabból készül és a ganodermának köszönhetően többek között nem bántja a gyomrot és nem veri fel a szívet: bárki ihatja.

dxn-ganodermakave_slide4

Beláthatjuk tehát, hogy ez tényleg egy olyan termék, amit szeretnek az emberek, ezért nagyon egyszerű csinálni. Aki belekezd és tervezetten csinálja, az el tudja érni, hogy legyen ebből egy stabil, passzív jövedelme. Egy olyan jövedelme, amiért egyszer meg kell dolgozni, de utána évtizedekig élvezheti annak javait. Plusz minden évben részt vehet egy jutalomutazáson, amiről az oldalon láthatsz sok beszámolót. És mindezt úgy, hogy nem kell nagy tőkével rendelkezni. Egyszerűen csak használjuk a DXN termékeit és ezt másoknak is megmutatjuk. Nekünk nagyon bejött ez az üzlet és nem titkolt célom, hogy ezt neked is megmutassam.

Ha te is keresel egy olyan megoldást, amit munka mellett, nagy tőke nélkül is lehet csinálni, egy olyan vállalkozási formát, ami hosszú távon passzív jövedelmet tud hozni, akkor  a következő linken meg tudod tekinteni az üzletet bemutató weboldalamat: http://dxnkarrier.hu

Ha nem keresel plusz anyagi forrást, de szereted a kávét vagy érdekel az egészséges életmód, akkor nézd meg a ganodermakávéval, illetve a DXN egyéb termékeivel foglalkozó weboldalamat a következő linken: http://ganodermakave.info

DXNKarrier Ganodermakávé