Online Ganoderma Kávézó

Sokszor emlegetem videóimban ezt a kávét, a csatornám mottója is az, hogy “Minden egy jó kávéval kezdődik”. Nekem ezzel a kávéval kezdődött szinte minden, amiket itt a csatornán megosztok. Így úgy döntöttem végre szánok rá időt és bemutatom nektek ezt a különleges kávét és azt, hogy hogyan jutottam el vele oda, hogy karriert is építettem belőle a tanítói állásom mellett. A sorozat 6 részből fog állni. Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

 

Szóval, van ez a ganoderma lucidiumnak nevezett gyógygomba, ami a kínai orvoslásban már több ezer éves múltra tekint vissza és az orvostudomány is foglalkozik vele már 30-40 éve, mivel hihetetlenül sokat segít az egészség megőrzésében. A DXN pedig a világ legnagyobb ganodermát termesztő cége, aki speciális módon termeszti és dolgozza fel a gombát Malaysiában, hogy ne darált ganodermát, hanem a szervezetünkben valóban hasznosuló részeit, hatóanyagait biztosítsa számunkra. Ezt pedig hozzákeverte kiváló minőségű kávéhoz, hogy ne felejtsük el bevenni naponta. Ráadásul úgy frissít fel, hogy nem veri fel a szívet és nem fáj tőle a gyomrod. Ebben a videóban arról beszélek, hogy nekem miben segít ez a kávé. Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

Ganoderma lucidium. Nem hiszek a mindent gyógyító csodaszerekben és abban, hogy az egészséges életmódot bármi ilyesmi helyettesíthetné. De ez a hatékony gyógygomba sokat hozzátesz egészségem megőrzéshez, ganodermás kávéval pedig soha nem felejtem el elfogyasztani!  Ezzel a videóval bemutatom miben segít a ganoderma lucidium gyógygomba! Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

A DXN a világ legnagyobb ganoderma farmjával rendelkezik és több, mint 6 millió fogyasztója van világszerte. Ebben a videóban bemutatom, hogy miért döntöttem én is a DXN minősége mellett. Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

Legtöbben a DXN-t az egészséges kávéjáról ismerik, pedig annál sokkal többet is nyújt. Rengeteg prémium minőségű élelmiszert, tisztasági, kozmetikai szereket, egészségre hihetetlenül jótékony hatással rendelkező gyógynövényeket és táplálékkiegészítőket nyújt. Így ezt a videót azért készítettem el, hogy egy nagyobb betekintést nyújtsak a DXN termékpalettájába. Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

Aktív jövedelem azt jelenti, hogy egyszer elvégzett munkáért egyszer jár fizetés/profit. A passzívjövedelem pedig azt, hogy egyszer elvégzett munkáért többször van bevétel, akkor is, ha már nem kell foglalkozni vele. Ebben a videóban bemutatom, hogy én hogyan jutottam passzív bevételhez a DXN-el. Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

Általános iskolában vagyok tanító és mellette van egy 25.000+ fős network marketing vállalkozásom a DXN-ben. Tanítóként megtehetem, hogy bejárom a világot, amit a cég fizet azoknak, akik teljesítik a feltételeket. Ráadásul sok munkatársam van az alsó vonalamban, akik többet keresnek nálam, egyesek havi millió feletti bevételeket is. Mert nem az számít ki, mikor kezd el ezzel foglalkozni, hanem az, hogy milyen munkát tesz bele. Ebben a videóban erről fogok beszélni. Vásárolni a http://dxn.nagygergely.info címen tudsz, hozzá segítséget pedig ebben a videóban kapsz.

Ha szeretnéd megkóstolni a kávét, kipróbálni több terméket, akkor azt a http://dxn.nagygergely.info weboldalon tudod megtenni a videóban látott utasítások alapján. Lehet vásárolni törzsvásárlói regisztráció nélkül és lehet 25% kedvezménnyel is, speciális kedvezményekkel is, mint például a DSP. A videóban ezeket mind bemutatom.