A világ legjobb kávéja,
30 millió ember szerint.

Prémium. Finom. Ganodermás. Egészséges.

Az, hogy mi számít a világ legjobb kávéjának elismerem, elég szubjektív vélemény, viszont az egy objektív tény, hogy 30 millió ember gondolja ezt így, ugyanis jelenleg 15 millió törzsvásárlóval rendelkezik a DXN és a legtöbb esetben ez minimum két ganodermás kávé fogyasztót jelent regisztrációnként.

És ami azt illeti, ez a szám is csak egy újabb állomás a DXN történetében, ugyanis a DXN ganodermás kávéja, terjed, mint a gomba, jelenleg havonta a statisztikák szerint havi átlag 100.000 új fogyasztóval.

 

Mi köze a DXN kávéjának a Kinizsi100-hoz, világutazáshoz és a tanításhoz?

Miután leváltottam a hagyományos kávémat a DXN ganodermás kávéjára, nem csak a kávém lett finomabb és egészségesebb, hanem lehetővé tett egy olyan életet, amiről azt gondoltam, hogy alsós tanítóként le kell mondanom.

Ahogy végeztem az ELTE tanító képzőt, szüleim el kezdtek foglalkozni a DXN-el. Nem ez volt az első MLM, amivel próbálkoztak, ezért nem fűztem hozzá sok reményt. De három év után csődbe ment a hagyományos vállalkozásuk és a DXN-nek köszönhettük azt, hogy egy hat gyerekes család nem került az utcára.  Így végül én is éltem a DXN által kínált karrier lehetőséggel, mint hálózatépítő és el kezdtem foglalkozni a ganodermás kávéval.

2012-ben sikerült először kvalifikálnunk a DXN jutalomutazására. Elvitt minket a cég teljesen költségmentesen Dubajba. Ez meghatározó élmény volt számomra, hiszen korábban nem tudtunk külföldre járni. Innentől kezdve minden évben sikerült eljutni ezekre az utazásokra. Luxus hajóutakon jártunk a földközi tengeren, norvég fjordokon és Ázsiában is. Később annyira beleszerettem az utazásba, hogy saját szervezésben is sokat járom már a világot, természetesen a ganodermás kávém soha nem hagyom otthon.

A tanításhoz is sok köze van ahhoz, hogy lecseréltem a kávém. Már csak azért is, mert tanítóként ez a kávé nagyszerűen támogatja, hogy mindig friss legyek, jó legyen a közérzetem és csak ritkán kerüljek haza az iskolában terjedő állandó vírusoktól. Leginkább azonban azért van köze hozzá, mert lehetővé teszi, hogy úgy végezzem ezt a munkát, hogy közben anyagilag is talpon tudjak maradni.

 

A hálózatépítésben nagyon fontos a személyiség fejlesztés, a határok feszegetése, a hit, hogy többet tudunk kihozni magunkból, mint amit magunk vagy mások gondolnak rólunk.  Itt tanultam meg kilépni a komfortzónámból. Így történt, hogy egy üzleti szemináriumon néhány vezető beszámolt a KINIZSI100-as élményeikről, amihez én is csatlakoztam 2014-ben és azóta nincs megállás, évre évre elindulok rajta és egyben elindított egy nagyon aktív, sportos életmódot, amihez a DXN termékei nagyon stabil támogatást biztosítanak.

Lehet túlzásnak tűnt az elején, hogy mi mindenre hatással volt ez a kávé, de talán így látathátok, hogy miért állítom ezt

Célom ezzel az oldallal, a videóimmal, hogy megmutassam másoknak azt, amit a DXN ganodermás kávéja adni tud. Nem állítom, hogy mindenkinek ilyen nagy változást fog vagy kell hoznia az életében, ez csak az én személyes élményem. De ha már abban tudtam segíteni, hogy kellemesebbé és egészségesebbé tettem a mindennapi kávézásaid, akkor már megérte.

Immunrendszer erősítés azzal, hogy csak megiszod a napi kávéd.

Soha nem felejted el a ganoderma fogyasztását, erről a kávé gondoskodik. Ezáltal pedig úgy fogja erősíteni az immunrendszered és javítani az általános egészségügyi állapotodon, hogy csak iszod a kávéd. 

A ganoderma lucidum számos, tudományos kutatásokkal alátámasztott pozitív egészségügyi előnyt ad neked, a benne található, több, mint 400 bioaktív anyagnak köszönhetően.

  • Immunrendszer erősítése: A ganoderma lucidum immunmoduláló hatással bír, ami azt jelenti, hogy segíthet erősíteni az immunrendszer működését. Ez különösen fontos a fertőzésekkel és betegségekkel szembeni védekezésben.
  • Gyulladáscsökkentés: A ganoderma lucidumban található poliszacharidok és triterpének csökkenthetik a gyulladást a szervezetben. Ez hasznos lehet olyan betegségeknél, mint az ízületi gyulladás vagy a bélgyulladás.
  • Stressz csökkentése: A ganoderma lucidumban található adaptogén vegyületek segíthetnek a stressz kezelésében és csökkentésében. Egyes kutatások azt mutatják, hogy segíthetnek csökkenteni a kortizol szintjét a szervezetben, amely a stressz hormonja.
  • Alvás javítása: A ganoderma lucidum segíthet a jobb alvás elérésében is. Egyes kutatások szerint a gomba segíthet csökkenteni az álmatlanságot és javítani az alvás minőségét.
  • Májvédelem: A ganoderma lucidum kivonatokban található triterpének májvédő hatással rendelkeznek. Segíthetnek a máj méregtelenítésében és védelmében, és csökkenthetik a gyulladást, ami különösen fontos a májzsugorodás vagy a májgyulladás esetén.

Segít a napi teendőidet kipihentebben, frissebben és jobb kedvvel végezni!

A DXN ganodermás kávé rendszeres fogyasztása segíthet abban, hogy minden nap frissebben és jobb közérzettel ébredj, ezáltal hatékonyabban és produktívabban tudsz dolgozni. Több energiád lesz a mindennapi teendőidhez, sőt több energiád marad azokra a dolgokra, amik valóban fontosak a számodra, mint például a család, barátok és szabadidős tevékenységek.

Nem veri fel a szíved. Segít helyreállítani a vérnyomásod. Nem égeti a gyomrod.

Egyedüli a piacon. A DXN kávé nem veri fel a szíved, segít helyreállítani a vérnyomást, nem égeti a gyomrod, tartalmazza a ganodermával járó pozitív egészségügyi hatásokat és egyben rendkívül finom is!

Összehasonlíthatatlan a DXN ganodermás kávéja a piacon található hagyományos kávékhoz viszonyítva. A benne levő ganoderma lucidum, a róla már ismert pozitív hatások mellett, semlegesíti a kávéban levő csersav negatív hatását is, a benne található adenozinnak köszönhetően.Így nem okoz refluxot, se gyomorégést.

A ganoderma lucidum adaptogén gyógynövény, ami a szervezetben szabályozó hatással bír.  Az adaptogén hatása miatt a ganoderma kávé segít az idegrendszert kiegyensúlyozni és a stresszhelyzetekkel szembeni ellenálló képességet növelni. Ez a hatás segíthet a szervezetnek alkalmazkodni a vérnyomás-ingadozásokhoz és a vérnyomás szabályozásához. Például ha valaki alacsony vérnyomással rendelkezik, az adaptogén hatása segíthet abban, hogy a szervezet képes legyen emelni a vérnyomást. Ugyanakkor, ha valaki magas vérnyomással küzd, akkor a ganoderma kávé segíthet a vérnyomás csökkentésében. Az adaptogén hatás lehetővé teszi, hogy a ganoderma kávé hatása személyre szabott legyen, és segítsen a szervezetnek beállítani a vérnyomást a normális szintre.

Tulajdonképpen bögrénkként 150 Ft-ért megkapod a legjobb minőségű ganodermát, prémium minőségű kávéval szervírozva.

A DXN rendelkezik a világ legnagyobb ganoderma farmjával és legmodernebb technológiával, amivel a legjobb minőséget és hatékonyságot nyújtja már 30 éve.

Az a vállalat garantálja a minőséget, amelyik a legrégebb óta foglalkozik a ganoderma lucidum termesztésével, a világ legnagyobb ganoderma farmjával rendelkezik és szigorúan ellenőrzött tanúsitványok garantálják, hogy biztonságos.

Dr. Dato’ Lim Siow Jin alapította a DXN-t, 30 évvel ezelőtt. Életét arra szentelte, hogy a ganodermát tanulmányozza és segítsen vele az egészség megőrzésében. Nagyon komoly és hosszadalmas kísérletezések során a 200 ganoderma faj közül megtalálta a hat leghatékonyabbat, amelyekkel a DXN foglalkozik. 

A DXN különleges módszereket használ a ganoderma gomba feldolgozására is. Úgynevezett hidegsajtolásos módszerrel dolgozzák fel, hogy megőrizzék a gomba tápanyagtartalmát és biológiai aktivitását. Ezzel a módszerrel a spóra tartalmát is hasznosítani tudja, amelynek köszönhetően a termékek magasabb hatékonysággal  hasznosulnak a szervezetben.

A hatékonyságát annak is köszönheti, hogy nem egy az egyben ledarálja és felhasználja a gomba testét, hanem a DXN 20 kg ganodermából csak 1 kg-ot használ fel, ugyanis kizárólag a hatóanyagot tartalmazó részeket dolgozza fel.

Nincsenek ismeretlen forrásból származó alapanyagok a DXN termékeiben, mindent a cég termeszt, arat le és dolgoz fel a hatóságok által ellenőrzött körülmények között.  Rendelkezik a legszigorúbb tanúsítványokkal is, mint például a ISO 14001, a ISO 9001 vagy a GMP. Ez utóbbi a gyógyszeriparban és a táplálékkiegészítők, étrend-kiegészítők gyártásában alkalmazott minőségbiztosítási rendszer, ami garantálja, hogy az adott termék a gyártási folyamat során megfelelő minőségű, hatékony és biztonságos. A GMP előírások betartása a gyártóknak kötelező, és ellenőrzik is őket, hogy biztosítsák a folyamatos minőséget és a termékbiztonságot.

Jelen van 180 országban. 14 milliónál több törzsvásárlóval rendelkezik és bevételeivel belépett a milliárdos cégek közé.  

Most költségmentesen törzsvásárló lehetsz, amivel 20-25%-ot spórolhatsz!

Rendelésed a DXN webáruházamban tudod leadni.

Amennyiben viszont szeretnéd kikerülni a kisker vásárlást, lehetőséged van költségmentesen törzsvásárlóvá válni, amivel 20-25%-os kedvezményhez leszel jogosult.

A fenti linkre kattintva kövesd az utasításokat és töltsd ki a jelentkezési űrlapot: 

Az alábbi videóban lépésről lépésre megmutatom a törzsvásárlói jogosultság igénylés és vásárlás lépéseit: